LAHJAKORIPALVELUT

Toimitamme lahjakoreja toimistolle, työntekijöiden koteihin tai vaikkapa asiakkaille teidän viestillä

Sopiva lahja on aina haastavaa, mutta koskaan ei ole kukaan kieltäytynyt makeasta ja laadukkaasta lahjakorista.

Korimme on räätälöitävissä tai voit valita valmiiksi kasatuista vaihtoehdoistamme tarkoitukseen ja budjettiin sopivan. Lähtökohtaisesti joulukoreissamme on mm. suklaata, glögiä, rusinoita, teetä ja pipareita. Koria voi muokata mm. kynttilällä, serveteillä ja kahvipaketilla tai karkkipussilla.

Muista myös sesonkikorimme.

Meillä on sopivat korit niin pääsiäistä ja vappua varten kuin etätiimipalavereita ja picnicia varten. Voit myös kustomoida teidän juhlaanne sopivan korin, josta teemme aina tarjouksen kahdessa arkipäivässä. Influessakautena toimitamme myös suu- ja kasvomaskeja, sekä käsidesiä.

Toimitus

Tuotteet toimitetaan ilman alarajaa rahtivapaasti yhteen osoitteeseen pk-seudulla ja muuten sovittaessa. Yksittäistöimitukset ovat 5,90€+alv per kori toimittaessa työntekijöille tai asiakkaille suoraan. Kotitoimituksissa tarvitsemme osoitteen lisäksi myös puhelinnumeron.

Yrityksen oma viesti

Voimme lisätä paketteihin toimittamanne tulosteet ja tarvittaessa tarroittaa ne. Yksittäisen tulosteen (A4/A5) voimme tehdä puolestanne ja meidän kautta onnistuu myös vaativammat painotuotteet korien yhteydessä toimitukseen. Jos vastaamme painotuotteista niin ilmoitamme, kun olemme saaneet painosta toimituksen ja voimme aloittaa kuljetukset. Pääsääntöisesti kuljetukset pyritään toimittamaan yhden päivän aikana.

Tilausmäärät

Korien toimituksessa minimimäärä on kuusi (6) kappaletta ja kustomoitujen korien minimimäärä on 20 kappaletta. Omat tulosteet saa kaikkiin tilausmääriin. Alennukset lasketaan 25 kappaleen jälkeen automaattisesti tarjouksiin.

Tilaukset voit tehdä sähköpostilla osoitteeseen [email protected]